Vela Bisztró

Ahol a hagyomány és az újdonság találkozik

A Vela Pékség családjának gyöngyszeme a Vela Bisztró, egy egyedülálló szaküzlet a Nyíregyháza belvárosának szívében.Ez nem csak egy átlagos pékség üzlet – ez egy kulináris kaland! A Bisztró kínálata túlmutat a hagyományos péksüteményeken: itt olyan egyedi termékekkel is találkozhatsz, amelyeket máshol nem lelsz meg a pékség hálózatában.

Rajongója vagy a kávénak? Vagy egy gyors, mégis minőségi harapnivalóra vágysz? A Vela Bisztróban hideg és melegszendvicsek között válogathatsz, melyek között megtalálhatóak a modern street foodok is. A kávéimádók itt a legfrissebb pörkölésű kávékból választhatnak, melyek mellé szezonális különlegességek is társulnak. Nyáron hűsítő limonádéval és jegeskávéval, télen pedig forró csokival kényeztetjük vendégeinket.

A Vela Bisztró nem csak egy egyszerű pékség. Ez a hely a kiválóság, az újítószellem és a hagyományok ötvözete. Hozzánk betérve egy kis nyugalmat találsz a város zűrzavarában, miközben élvezheted a minőségi ízeket és a Vela Pékség meghitt hangulatát.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel a Vela Bisztró különlegességeit!

Étlap

Látogasson el üzleteink egyikébe!

Boltjaink listája

Nyíregyháza, PIAC Búza tér 23.

Nyíregyháza, Örökösföld, Fazekas J.tér.9.

Nyíregyháza, Eperjes út 17.

Nyíregyháza, Dózsa György út 7.

Nyíregyháza, Szarvas út 2-4.

Nyíregyháza, Könyök u.

Galéria